TRAINING OP KANTOOR

Gezonde werknemers zijn productief, actief en fit. Ze gaan met meer plezier naar het werk en mooi meegenomen – verzuimen minder.

Fit Avenue is dé betrouwbare partner voor bedrijven, scholen, fysiotherapeuten, hotels, fitnessclubs en wellnesscentra. Wij adviseren je hoe je de gezondheid binnen jouw instelling of bedrijf kunt verbeteren door het aanbieden van trainingen op maat.

Tevens zijn onze programma’s fiscaal aftrekbaar.

 

IS GROEPSTRAINING ENKEL OP MAAT GEMAAKT ALS PERSONAL TRAINING?

We zijn expert in het geven van resultaatgerichte smal trainingen zoals boksfit, circuit-trainingen, high intensity 30 min workouts, boksen speciaal voor dames en bootcamp. De trainingen kunnen plaatsvinden op locatie of in onze personal training ruimte in het centrum van Voorschoten.

 

BOKSWORKSHOP OF BOOTCAMP ALS TEAMBUILDING?

Boksworkshops zijn ideale voor wie wil leren boksen. Maar ook als teambuilding. Omdat een boksworkshop net even anders is dan alle andere bedrijfsactiviteiten, zal dit uitje de deelnemers nog lang bijblijven.

Een bootcamp bij Fit Avenue is een ideale manier om je hoofd leeg te maken en even niet bezig te zijn met je werk. De instructeur heeft verschillende leuke en uitdagende oefeningen die je alleen, als duo of team uit kan voeren. Push-ups, sit-ups, squats, rennen en dus veel zweten. Dat is pas hard werken!

 

COMBINATIE VAN TRAINING EN ETEN

Doordat Fit Avenue samenwerkt met Scharrelslagerij Arbouw kunnen wij bovengenoemde activiteiten combineren met een heerlijk catering en barbecues.

PERSONAL TRAINING

VOEDING & MINDSET

PERSONAL BOXING

BEDRIJVEN

Wat een top team, paco en Daniëlle. Onze dochter van 15 wandelde verleden jaar daar voor het eerst binnen met de vraag,…

Geplaatst door Mieke Smit Mulder op Maandag 20 april 2020

CONTACT