DAAG JEZELF UIT

Personal training is simpel gezegd het één-op-één trainen met een Personal Trainer.

Maar bij Fit Avenue verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent personal training een samenwerking met diverse specialisten waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen.

 

WAT KOMT ER NOG MEER KIJKEN BIJ GEZONDER WORDEN DAN ALLEEN TRAINEN?

Om je fitness doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist.

Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

Dat doen we 24/7 mocht je dat nodig hebben.

DIENSTEN

VOEDING & MINDSET

PERSONAL BOXING

BEDRIJVEN

VOLGENS KLANTEN DE BESTE PERSONAL TRAINING VAN VOORSCHOTEN

“Een paar jaar geleden tot volle tevredenheid bij Paco getraind. Eenmaal in shape het zelf redelijk goed bijgehouden, totdat een pittige maar vooral hardnekkige schouderblessure roet in het eten gooide waardoor ik lang niets anders dan wandelen heb kunnen doen. Omdat ik toch weer in shape wil komen Paco weer gebeld en we trainen nu gewoon om de schouder heen. Paco weet precies wat wel en niet kan en ik kan armen gewoon trainen zonder schouder te belasten.”

Joyce de Wilde, VOORSCHOTEN

“Paco is de best gediplomeerde fitness en lifestyle coach in Voorschoten en verre omtrek. Voor iemand die sportieve uitdaging zoekt maar wel met titanium in mijn rug is hij de ideale partner. Iedere week wordt ik ‘afgeknepen’ met een gevarieerde set oefeningen zonder me zorgen te hoeven maken over rug- of andere blessures.”

Frank Eggink, WASSENAAR
ONZE VOORDELEN