BOKSEN ALS OEFENING

Personal boxing is trainen als een echte boxer. Zonder de echte klappen.

Personal boxing is geen vechtsport maar een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot- en traptechnieken vanuit andere vechtsporten. Er wordt gebruik gemaakt van pads, stootkussens en handschoenen.

De Personal Trainer geeft de techniek en combinaties aan en er vindt dus geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

 

WAAROM PERSONAL BOXING?

Afvallen, figuur verbeteren, conditie verbeteren, sterker worden, weerbaarder worden, leren (kick) boksen, stress release, afwisseling met reguliere workouts en vooral… Because it’s cool…

 

VOOR WIE IS PERSONAL BOXING?

Personal boxing is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en bokservaring!

PERSONAL TRAINING

VOEDING & MINDSET

DIENSTEN

BEDRIJVEN

VOLGENS KLANTEN DE BESTE BOXING TRAINING VAN VOORSCHOTEN

“We hebben jarenlang boks les gehad bij Paco. Hij heeft ons fantastisch begeleid. Daarnaast heeft hij onze jongste dochter begeleid tot aan haar zware rugoperatie. We raden Paco’s training iedereen aan. Sportief uitdagend, maar ook altijd gezellig!” – Debby en Joost

Debby Zitman, VOORSCHOTEN

“Al een aantal jaar boks ik bij Paco en dat doe ik met veel plezier. Paco is een fijn en rustig persoon en ik voel me heel erg op mijn gemak. Hij weet ook het maximale er uit te halen. Hoop dit nog heel lang te blijven doen!”

Caroline Zevenhoven, VOORSCHOTEN
ONZE VOORDELEN