PERSONAL BOXING VOOR MOEDERS: 5 REDENEN OM NU TE STARTEN

In de ochtend is het racen om de kinderen op tijd naar school te brengen, om vervolgens door te gaan om te werken. Na het werk gaat het thuis gewoon door, tot je uitgeblust op de bank ploft. Je energie is ver te zoeken en eigenlijk heb je nooit tijd voor jezelf. Toch wil je wel fitter worden, maar hoe dan? Voor veel moeders is dit herkenbaar, daarom delen we 5 redenen voor moeders om nu te starten met personal boxing bij Fit Avenue Voorschoten.

 

1. TIJD VOOR JEZELF

Natuurlijk zijn kinderen het leukste in het leven van een moeder, toch is het ook fijn om ze even niet om je heen te hebben. Tijd voor jezelf is heel belangrijk. Sterker nog, het zorgt ervoor dat je een leukere ouder bent als je bent opgeladen en goed voor jezelf zorgt. Gun jezelf tijd om lekker te gaan (kick)boksen. Ook al voelt het als een drempel om te gaan sporten, toch ga je merken dat je na afloop veel fitter bent.

 

2. PERSONAL (KICK)BOKSEN MAAKT JE STERKER

Personal boxing is een full body workout, je gebruikt spieren die je normaal gesproken niet gebruikt. Als je regelmatig traint, merk je na een tijdje dat je sterker wordt. Niet alleen fysiek kun je meer aan, ook mentaal ga je merken dat je lekkerder in je vel zit. Des te meer redenen om gewoon te beginnen!

 

 

3. VAN KICKBOKSEN VAL JE AF

Misschien zitten die overtollige kilo’s je toch wel in de weg, maar lukt het niet om ze kwijt te raken. Van personal boxing val je af, tenminste wel als je het regelmatig doet! Omdat je zowel op kracht als conditie traint, verbrand je heel wat calorieën met een half uurtje (kick)boksen. Als je hiernaast ook nog op je voeding let, zul je zien dat je afvalt en een slanker lichaam krijgt.

 

4. Personal boxing is een uitlaatklep voor moeders

Een jengelende peuter, slapeloze nachten met een baby of een opstandige puber; het zorgt er bij moeders nogal eens voor dat ze een kort lontje krijgen. Hoe lekker is het dan om alles er even uit te slaan? Personal boxing is een echte uitlaadklep voor moeders!

 

5. TRAINEN ALS EEN ECHTE BOXER

Trainen als een echte boxer. Zonder de echte klappen.

Personal boxing is een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van pads, fenders en handschoenen. De Personal Trainer geeft de techniek en combinaties aan. Er vindt dus geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

 

Ben jij moeder en wil je beginnen met (kick)boksen?

Wil je nu aan de slag om fitter te worden, af te vallen of om iets leuks voor jezelf te doen? Maak dan afspraak voor een vrijblijvende Personal boxing sessie.

MEER BLOG POSTS